Veera Pyykkönen

 

Synnyin vuonna 1985, Oulussa, Pohjois-pohjanmaalla.

Muutimme pieneen maalaiskylään minun ollessani 4-vuotias. Katselin lapsena kun Äitini teki mitä hienompia teoksia käsillään, kankaista keramiikkaan. Aloin itsekkin kokeilla miten erilaiset materiaalit käyttäytyvät. Samalla kuuntelin lastenlauluja c-kasetilta ja lauloin mukana. Laulamisesta tulikin intohimoni kaiken muun luovan tekemisen lisäksi.

Olen aina ollut kiinnostunut taiteen ja ilmaisun eri muodoista. Yritin pitkään juurruttaa itseäni oravanpyörään, ja kolusin erilaisia typaikkoja mukana toive siitä että löytäisin paikan jossa minun olisi hyvä olla, tai jossa olisin vähintäänkin tyytyväinen. Näin ei tapahtunut. Aloin miettiä mitä syvimmillään sisimmässäni haluan. Pitkän kaivelun ja itsereflektoimisen tuloksena opin viimein että olen moni-intohimoinen tyyppi. Minulle ei ole luontaista keskittyä vain yhteen asiaan jota haluan tehdä koko loppuelämäni.

Vuonna 2020 päätin kuunnella sydäntäni monitaiteilijana ja laitoin kaiken pätevyyteni käytäntöön. Loin oman yritykseni, jossa voin tehdä luovan alan töitä ja toteuttaa itseäni. Nyt teen asioita joita rakastan: laulan, maalaan, teen musiikkia, tekstiilitaidetta, omia tuotteita, näyttelijän- ja ääninäyttelijän töitä.

Uusi rakkauteni on tallentaa luonnonääniä erilaisista paikoista. Luonto on myös paikka jossa rauhoitun ja maadoitun. Se on myös yksi suurimmista inspiraation lähteistäni. Luovuus taas on minulle yksi tärkeimmistä voimavaroista, joka antaa minulle perustavanlaatuista voimaa olla minä.

Nautin suuresti ideoimisesta ja suunnittelusta, kuten myös taiteen toteuttamisesta ja lopputuloksen nauttimisesta. Myös asiakaspalvelu, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu ovat lähellä sydäntäni.  Minulle on tärkeää kehittyä jatkuvasti ja olla avoin uusille asioille. Näin voin luoda asioita jotka tuottavat ihmisille uusia ajatuksia, tunteita ja elämyksiä.

Tällä hetkellä työskentelen kaikkien rakastamieni töiden parissa, ja vahvistan omanlaista yrittäjyyttäni kehittämällä taitojani ja kuuntelemalla itseäni.

Kun elämässä on taidetta ja kulttuuria, koen että elämä on mielenkiintoisempaa ja elämyksellisempää.  Hip hurraa siis taide ja kulttuuri!!

 

 

Palvelut